Met onze ervaringen als fysiotherapeut en echte sportfanaten helpen we je om samen met jou je doel te behalen en het optimale van je lichaam te kunnen vragen. Beide zijn we erg fanatiek in onze sport, samen hebben we al bijna 10 jaar ervaring binnen de krachtsport. Door deze ervaring weten we waar de valkuilen liggen en weten we dit kordaat aan te pakken!

Kristan Jongkees

Praktijkeigenaar & Fysiotherapeut

Kristan is sinds 2018 werkzaam als fysiotherapeut. Naast zijn werkzaamheden bij Barbell Fysiotherapie is hij ook werkzaam in de (ouderen) revalidatie, wat hij beide met veel passie doet. Van jongs af aan heeft Kristan een passie voor sport. Dit is begonnen met basketbal, wat hij ook op professioneel niveau heeft mogen spelen bij Landstede Zwolle. Na een knieblessure heeft hij hiermee moeten stoppen en is hij in de wereld van krachtsport beland. Kristan heeft zich op dit gebied verdiept in fitness, crossfit, powerliften en gewichtheffen, waarvan hij dit laatste zelf nog steeds fanatiek beoefent. Het uitvoeren van de juiste technieken en bewegingen is datgene wat hij goed kan en hem aanspreekt. Ook in zijn werk bij Barbell Fysiotherapie is dat waar zijn focus ligt en vindt hij het iedere keer een leuke uitdaging om de oorzaak van de klachten uit te pluizen en het beste beweegpatroon te vinden voor iedere klacht, passend bij het individu. Op een veilige, gezonde en verantwoorde manier sterker worden of sterk blijven is waar Kristan voor gaat!

Joost Schoon

Praktijkeigenaar & Fysiotherapeut

In juni 2017 is Joost afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Direct daarna is hij aan de slag gegaan als algemeen fysiotherapeut bij verschillende praktijken. Via verschillende (team)sporten zoals: voetbal, basketbal, handbal, klimmen en krachttraining heeft Joost sinds 2014 zijn passie gevonden in de sport Crossfit.

Als sportliefhebber weet hij hoe fijn het is om zonder klachten te kunnen sporten en ook hoe frustrerend het kan zijn als dit niet lukt.
Door zijn ervaring op het gebied van Crossfit als atleet weet hij als geen ander wat er van het lichaam gevraagd wordt. In combinatie met zijn kennis en ervaring als fysiotherapeut zorgt dit een persoonlijk behandelplan, afgestemd op jouw behoeftes en voorkeuren.
Met actieve therapie zorgt Joost er samen met jou voor dat jij jouw doelen bereikt. Educatie, zelfmanagement en het creëren van optimale belasting staan bij hem centraal.

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen